Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Dětské oddělení Nemocnice Přerov ožilo Velikonocemi

3.4.2015

Velikonoční atmosféru si užívají pacienti dětského oddělení Nemocnice Přerov, člena skupiny AGEL. Ducha Velikonoc v nemocnici zajistil bohatý velikonoční program v podobě kreativního tvoření pro děti, který připravily učitelky Základní a mateřské školy. Nemocnice se tak nemocným dětem snaží co nejvíce zpříjemnit velikonoční svátky.

„Momentálně je na dětském oddělení hospitalizováno 16 dětí a také 10 doprovázejících rodičů, kteří si velikonoční dílnu nesmírně pochvalují. Program je pestrý a každá věková kategorie si v něm najde něco zajímavého, takže úsměvy jsou nakonec vidět všude kolem,“ uvedla vrchní sestra dětského a novorozeneckého oddělení nemocnice Přerov Bc. Jana Fialová s tím, že velikonoční přípravy zahrnují například tradiční malování vajíček, výrobu velikonočních dekorací pro výzdobu dětského oddělení nebo povídání o Velikonocích.

„Pokud je to možné, snažíme se během jakýchkoliv svátků malé pacienty vždy pouštět domů. Někdy to ale jednoduše nejde. Cílem velikonoční dílny je proto alespoň umožnit hospitalizovaným dětem prožívat velikonoční atmosféru i přes to, že musí být během svátků v nemocnici,“ říká Bc. Jana Fialová.

Velikonoční program není ale zdaleka jedinou akcí dětského oddělení Nemocnice Přerov. Na začátku prosince za malými pacienty tradičně přichází Mikuláš, nechybí předvánoční tvoření, program ke Dni dětí, týden zvířátek, týden čarodějnic a mnohé další.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: