Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Dětské oddělení Nemocnice Přerov navštívil Mikuláš s anděly a čerty

4.12.2015

Malé pacienty z dětského oddělení Nemocnice Přerov, která je členem skupiny AGEL, dnes překvapil Mikuláš s družinou. Kromě předvánoční pohádkové atmosféry přinesl Mikuláš dětem drobné dárky, a jako vždy nechyběly zpovědi hříchů, básničky i sliby o polepšení v příštím roce.

„Na Mikuláše se děti těší celý rok. A byť musí být zrovna v nemocnici, nechceme, aby o něj přišly. Jsme proto nesmírně rádi, že můžeme dětem návštěvu Mikuláše i letos nabídnout, odevzdat jim drobné dárečky a v neposlední řadě je trochu rozptýlit od starostí a stresu spojeného s pobytem v nemocnici,“ vysvětluje vrchní sestra dětského oddělení Bc. Jana Fialová s tím, že mikulášskou návštěvu organizuje Nemocnice Přerov každoročně ve spolupráci se studenty Střední zdravotnické školy Hranice, kteří se také ujímají rolí Mikuláše, čertů a andělů.

V rámci letošní mikulášské akce navštívil Mikuláš s družinou všech osm dětských pacientů oddělení, a to individuálně na pokojích. Z návštěvy si každé z dětí odneslo balíček sladkostí a drobný dárek podle věku. „Děti byly nadšené a návštěvu Mikuláše si jednoznačně užily. Díky individuálním návštěvám jsme mohli přístup čertů a andělů přizpůsobit, takže akce byla pro všechny děti příjemná a nezapomenutelná - jak to má být,“ uzavírá Fialová.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: