Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Vánoce už dorazily i do Nemocnice Přerov

21.12.2015

Pacienti Nemocnice Přerov, která je členem skupiny AGEL, kteří nebudou moci trávit svátky doma, o vánoční atmosféru ani štědrovečerní večeři nepřijdou. Zaměstnanci nemocnice se každoročně snaží sváteční kouzlo a zvyky Štědrého dne pacientům přinést až k nemocničním lůžkům a ani letošek nebude výjimkou.

Prostory nemocnice již nyní zdobí vánoční dekorace, na chodbách se blýskají nazdobené stromečky a na všechny, kteří nebudou moci trávit svátky v kruhu rodiny, navíc čeká i tradiční večeře s rybou a salátem. Celkově letos zůstane na Štědrý den v Nemocnici Přerov zhruba 200 pacientů, kteří mají po domluvě s personálem během svátků také možnost neomezených návštěv.

„Vánoční svátky jsou svátky kruhu rodiny, a byť se snažíme všem pacientům umožnit, aby byli na Štědrý den doma, někdy to zdravotní stav zkrátka nedovoluje. V rámci našich možností se jim proto snažíme zde v našich prostorách svátky alespoň připomenout, ať už dekoracemi, slavnostním menu nebo i vánočními zvyky,“ říká hlavní sestra Nemocnice Přerov Mgr. Zuzana Krčková s tím, že pro pacienty má nemocnice připravenou tradiční večeři zahrnující smažené rybí filé a salát doplněný o ovoce s lehkým zákuskem v podobě lineckého kolečka. Těm, kteří musí dodržovat dietu, pak bude k dispozici alespoň rybí filé a bramborová kaše.

Pacienty Léčebny dlouhodobě nemocných navíc čeká dopolední štědrodenní koledování s koledníky, kteří je rozveselí tradičními vánočními koledami.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: