Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Nemocnice Přerov zve zájemce na bezplatné vyšetření ledvin

7.3.2016

Zájemci z Přerovska a okolí si mohou ve čtvrtek 10. března nechat zdarma vyšetřit ledviny, zeptat se na cokoliv ohledně onemocnění ledvin anebo si i prohlédnout oddělení dialýzy. Nemocnice Přerov, člen skupiny AGEL, pořádá v rámci oslav Světového dne ledvin osvětovou akci Den ledvin, jejímž cílem je prevence ledvinových onemocnění i jejich včasný záchyt mezi obyvateli.

Akce proběhne v nefrologické ambulanci Nemocnice Přerov ve čtvrtek 10. března od 8.00 do 16.00 hodin a je určena všem, kteří se zajímají o problematiku onemocnění ledvin, chtějí se nechat preventivně vyšetřit nebo konzultovat své obtíže.

„Zájemcům budeme nabízet především základní vyšetření k posouzení rizika onemocnění ledvin, tedy vyšetření moči, měření krevního tlaku a stanovení hladiny krevního cukru. Zároveň ale vybízíme k využití možnosti konzultací s našimi specialisty. Prostřednictvím konzultací se mohou lidé radit ohledně svých potíží, ale třeba i potíží svých blízkých, kteří se konzultaci s lékařem ze strachu vyhýbají,“ vysvětluje primář nefrologické ambulance Nemocnice Přerov MUDr. Pavel Hejduk s tím, že v případě zjištění nálezu budou mít příchozí návštěvníci možnost se ihned objednat k dalšímu odbornému vyšetření.

Zároveň si všichni příchozí budou moci mimořádně prohlédnout oddělení dialýzy Nemocnice Přerov nebo shlédnout prezentaci vhodných potravinových doplňků, které budou na místě také k prodeji.

„Smyslem Dne ledvin je prevence vzniku onemocnění ledvin, případně jejich včasný záchyt. Pokud mají lidé jakékoliv podezření na onemocnění ledvin, například mají nezvykle zbarvenou či zpěněnou moč, močí málo nebo naopak velmi často, mají problémy se zadržováním tekutin v těle nebo bolest v bederní oblasti, ať se určitě přijdou nechat prohlédnout,“ vyzývá primář MUDr. Pavel Hejduk.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: