Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Nemocnici Přerov navštívili studenti

12.9.2016

Nový školní rok zahájili studenti třetích a čtvrtých ročníků oboru Zdravotnický asistent a třetího ročníku učebního oboru Ošetřovatel na Střední zdravotnické škole Hranice, elokované pracoviště Přerov návštěvou Nemocnice Přerov. Zde se dozvěděli důležité informace o historii nemocnice, o současné organizaci a řízení nemocnice a o spektru poskytované léčebné a ošetřovatelské péče. Studenti byli proškoleni v bezpečnosti při prácí a požární ochraně, o kvalitě poskytované péče, ale především se měli možnost podívat na jednotlivá oddělení.

„Snažili jsme se studentům přiblížit práci zdravotníků i z jiného úhlu pohledu, než jaký se dozví ve škole. Našim hlavním záměrem bylo studenty motivovat k práci ve zdravotnictví, protože zájemců o tento obor rapidně ubývá,“ uvedla hlavní sestra Nemocnice Přerov Mgr. Zuzana Krčková a dodala, že po přednáškách a informacích o stipendijních programech si mohli studenti projít vybraná specializovaná oddělení, případně se na cokoliv co je zajímalo, zeptat.

„Většina z nich už naši nemocnici zná, protože k nám chodí na povinnou praxi, ale ne na každé oddělení se v rámci praxe dostanou. Dali jsme jim proto možnost navštívit i specializovaná pracoviště, kam se během výuky nedostanou,“ uzavřela hlavní sestra Nemocnice Přerov Mgr. Zuzana Krčková.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: