Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Nemocnice Přerov zve na osvětovou akci k prevenci dekubitů

31.10.2016

Prevence, sledování i léčba proleženin bude hlavním tématem středeční osvětové akce v Nemocnici Přerov, která je členem skupiny AGEL. Zváni ale tentokrát nejsou odborníci, nýbrž zájemci z řad široké veřejnosti, kteří se o problematiku dekubitů zajímají a ocení rady a informace o novinkách v tomto oboru. Akce bude probíhat v přednáškovém sále v budově ředitelství Nemocnice Přerov od 9.00 do 13.00 hodin a vstup na ni je pro všechny zájemce zdarma.

„Proleženiny nejsou zdaleka jen problémem pacientů na lůžkových odděleních nemocnic. Řada lidí dnes pečuje o své špatně mobilní či přímo nemobilní blízké v domácím prostředí a proleženiny jsou pro ně ožehavým tématem,“ vysvětluje Mgr. Zuzana Krčková, vedoucí domácí péče a hlavní sestra Nemocnice Přerov s tím, že cílem akce je informovat zájemce o nových možnostech prevence i léčby dekubitů, které nejen že způsobují pacientům značné bolesti, ale mohou je i ohrozit na životě.

Osvětová akce zahrne prezentaci nejnovějších polohovacích pomůcek a možností polohování těžce mobilních osob, prezentaci produktů k preventivnímu krytí i produktů k hojení již vzniklých ran. „Na akci představí své produkty celé spektrum odborných firem a samozřejmě nebudou chybět ani praktické ukázky a rady zdravotníků, kteří se s dekubity denně setkávají ve své praxi. Zájemci pak samozřejmě dostanou i prostor pro otázky k diskuzi,“ uzavírá Krčková s tím, že na akci se není potřeba nijak předem objednávat. Stačí přijít přímo ve středu 2. listopadu v 9.00 hodin k přednáškovému sálu v budově ředitelství Nemocnice Přerov. Vstup na akci je zdarma.

Akce probíhá pod záštitou Nemocnice Přerov, Lékárny AGEL a společnosti Perfect Distribution.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: