Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Dárci krve dostanou na Valentýna dárky i možnost soutěžit o wellness pobyt

9.2.2017

Oblíbený únorový svátek lásky mohou všichni noví i stávající dárci krve z Přerova a okolí přijít oslavit na transfúzní oddělení Nemocnice Přerov, která je členem skupiny AGEL. Zde na ně čekají jak drobné dárky pro dárcovské dvojice, tak i slosování o poukaz na wellness pobyt v Lázních Hluboký dvůr. Akci oddělení uspořádá ve středu 15. února a týká se jak dárců krve, tak i krevní plazmy.

„Motivů k darování krve může být celá řada, většinou je to ale právě příjemný pocit z dobrého skutku nebo láska k druhým, která k nám dárce přivádí. Rozhodli jsme se proto využít příležitosti svátku svatého Valentýna a pro dárce připravili ještě další odměnu,“ prozrazuje MUDr. Štefan Repovský, primář transfúzní stanice Nemocnice Přerov s tím, že kromě možnosti zachránit lidský život tentokrát nabídne transfúzní oddělení dárcům také slosování o poukaz na jednodenní wellness pobyt pro dvě osoby v Lázních Hluboký dvůr.

Do slosování budou zařazeni všichni příchozí dárci a ještě ve středu 15.února odpoledne bude na webových stránkách transfúzního oddělení Nemocnice Přerov uvedeno jméno výherce. „Zejména budeme rádi za všechny nové dárce, kteří přijdou darovat krev poprvé. Vítáni jsou ale samozřejmě i naši pravidelní dárci, kterých si rovněž velmi vážíme,“ doplňuje MUDr. Štefan Repovský.

Dárcem krve či krevních složek se může stát každý zdravý občan České republiky ve věku 18 až 60 let, přičemž vhodnost dárce je ještě vždy individuálně posuzována zdravotnickým personálem. Výhodami darování krve je přitom v současnosti nejen dobrý pocit z ušlechtilého skutku, ale také možnost čerpat pracovní volno s náhradou mzdy, proplacené jízdné, lékařské vyšetření, vitamíny od zdravotní pojišťovny, občerstvení a odpočet ze základu daně z příjmu, a to ve výši 2000 korun za každý odběr.

 

 

 

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: