Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Volit prezidenta budou i pacienti v Nemocnici Přerov

25.1.2018

V celém Česku zítra startuje druhé kolo prezidentských voleb, během kterých miliony Čechů poputují do volebních místností. Za některými občany ale naopak přijdou volební komise osobně - třeba za pacienty v nemocnicích, kteří se do volebních místností jednoduše dostavit nemohou a svůj zájem o volby s předstihem ohlásili. V Nemocnici Přerov půjde tentokrát o tři desítky pacientů, kteří tohoto individuálního přístupu využijí.

V Nemocnici Přerov tentokrát projevilo zájem o volby z nemocničního lůžka celkem 32 pacientů, a to například z oddělení léčebny dlouhodobě nemocných, interního či neurologického oddělení. Svůj zájem přitom tito pacienti museli projevit již s předstihem a přihlásit se do zvláštního seznamu voličů, kteří mohou volit v době hospitalizace v nemocnici i přesto, že nejsou držiteli voličského průkazu.

Zájem ze strany pacientů o volby je aktuálně srovnatelný s prvním kolem prezidentských voleb, kdy v Nemocnici Přerov volilo celkem 31 pacientů. Finální počet voličů z řad pacientů se však může ještě navýšit o osoby, které si vyřídily voličský průkaz a například vědí, že budou během volebních dní plánovaně hospitalizovány. Držitelé voličského průkazu se mohou totiž stále hlásit.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: