Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Běžci podpoří přerovské dárce krve

21.5.2018

Udělat něco pro své zdraví a zároveň podpořit zdraví jiných mohou v polovině června již podruhé všichni zájemci a sportovní nadšenci. Sportovní klub Žeravice pořádá letos již druhý ročník běžeckého závodu pro širokou veřejnost, jehož výtěžek tentokrát poputuje na podporu dárců krve Hematologicko-transfúzního oddělení Nemocnice Přerov, která je členem skupiny AGEL.

„Krev je nepostradatelnou surovinou v medicíně a denně zachraňuje životy. Bohužel dárců krve je neustále nedostatek. Starší odcházejí a mladých nepřibývá. Jsme proto rádi za jakoukoliv podporu dárcovství, ať už jde o drobné dárky pro naše dárce, nebo propagaci myšlenky darování krve. Akce jako je tato, kde se spojují obě roviny, pak vítáme dvojnásob,“ říká primář hematologicko-transfúzního oddělení Nemocnice Přerov MUDr. Štefan Repovský s tím, že výtěžek z běhu bude využit na zajištění drobných dárků pro dobrovolné dárce krve.

Benefiční akce s názvem „Běh pro zdraví – krev pro život“ proběhne v pátek 15. června a zváni jsou na ni zájemci všech výkoností i věkových kategorií. Registrace k běhu je možná až do 12. června na adrese www.sk-zeravice.cz. Diváci mohou na akci přicházet i bez předchozí registrace.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: