Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Prostějovské infekční oddělení otevřelo v Přerově novou ambulanci

24.1.2019

Novou ambulanci pro infekční choroby otevřela pro zájemce z přerovska Nemocnice Přerov, která je členem skupiny AGEL. Ambulance je určená především lidem s podezřením na infekční chorobu a pacientům, kteří infekční onemocnění prodělali a nyní potřebují lékařský dohled. Ambulance se nachází přímo v nemocnici vedle budovy laboratoří. Otevřena je každé pondělí a úterý, ordinační doba je od 07:30 do 12 hodin a od 12:30 do 13:30 hodin.

„Péče v ambulanci se zaměří na diagnostiku a terapii nejrůznějších infekčních onemocnění jako je žloutenka, mononukleóza, borelióza, průjmová onemocnění, ale i další infekční nemoci,“ uvádí lékařka infekčního oddělení Nemocnice Prostějov MUDr. Danuše Panovcová, která v Přerově povede novou ambulanci. „Nová ambulance je určena zhruba pro 15 pacientů denně,“ doplnila lékařka.

Služeb ambulance mohou využít pacienti, kteří prodělali infekční onemocnění a nyní potřebují lékařský dohled, ale také zájemci s podezřením na infekční chorobu, a to nejlépe na základě žádanky. „K dispozici budeme jak externím zájemcům, tak i pacientům přerovské nemocnice – ať už těm aktuálně hospitalizovaným, nebo propuštěným do domácí péče po prodělaném infekčním onemocnění. Věnovat se přitom budeme nejen dospělým, ale i dětem,“ vysvětluje MUDr. Panovcová

K vyšetření v infekční ambulanci je nutno se předem objednat, a to telefonicky na čísle 581 271 591. K objednání není nutné doporučení od praktického lékaře nebo jiného lékaře – specialisty, ale je vhodné k upřesnění cíle vyšetření či specifikaci infekčního onemocnění.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: