Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Nemocné děti v Nemocnici Přerov rozveselilo divadlo

16.4.2015

Výjimečný kulturní program čekal dnes na všechny pacienty dětského oddělení Nemocnice Přerov, která je členem skupiny AGEL. Děti přišli rozveselit herci z pražského divadla Kašpar a nabídli jim představení s divadelní pohádkou Medvídek Nebojsa.

Volnočasový program je pro děti jednoznačně vítaným zpestřením jejich všedních starostí a pobytu v nemocnici. „Psychická stránka hraje v léčbě velkou roli, a to jak u dospělých, tak i u dětí. Když jsou v dobré náladě, lépe snášejí i vyšetření a celkově pobyt u nás, což jednoznačně vítáme i my, zdravotníci,“ uvádí vrchní sestra dětského oddělení Nemocnice Přerov Bc. Jana Fialová s tím, že představení si vysloužilo bouřlivý aplaus. Pohádka se dětem moc líbila, malí pacienti aktivně hlavnímu hrdinovi medvídkovi pomáhali a měli radost, že všechno dobře dopadlo. „Herci vykouzlili úsměv na dětské tváři a zpříjemnili den dětem, rodičům i zaměstnancům,“ dodává Bc. Fialová.

Představení organizovala společnost BJS Group, která se neangažuje v přerovské nemocnici poprvé. Pro pacienty zdejšího dětského oddělení totiž zajišťovala divadelní program již v minulém roce, a to s velkým úspěchem.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: