Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

150507-dny-melanomu

7.5.2015

Všichni zájemci z okolí Prostějova, Přerova i Šternberku budou mít v květnu jedinečnou možnost nechat si zdarma vyšetřit svá mateřská znaménka. Akci pořádá Středomoravská nemocniční, člen skupiny AGEL, a to v rámci připomenutí Evropského dne melanomu. Součástí akce bude také osvěta v oblasti ochrany před sluncem i prevence vzniku melanomu.

Melanom je jedním z nejčastějších zhoubných nádorů, který v Česku ročně způsobí zhruba 300 úmrtí. Melanom lze přitom velmi snadno a spolehlivě odhalit a v počátečních fázích i úspěšně léčit. Z toho důvodu je zásadní právě prevence a včasná diagnostika, kterou mnozí podceňují nebo odkládají.

Akce proběhne postupně ve všech třech nemocnicích Středomoravské nemocniční a jako bonus nabídnou navíc v těchto dnech nemocniční LÉKÁRNY AGEL i dvacetiprocentní slevu na produkty snižující riziko vzniku melanomu.

V pondělí 11. května proběhnou Dny melanomu v Nemocnici Prostějov a Nemocnici Přerov. Zájemci z Přerovska mohou přicházet do kožní ambulance Nemocnice Přerov, která sídlí v přízemí budovy LDN, a to od 7:30 do 12:30 hodin. V Nemocnici Prostějov pak bude zájemce zvát kožní ambulance sídlící ve druhém patře, a to od 8 do 12:30 hodin. Lidé, kteří pondělní termín nestihnou, pak mohou cestovat ještě do nemocnice ve Šternberku, kde proběhne akce ve středu 13. května odpoledne od 14 do 17 hodin.

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: