Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Rehabilitační oddělení Nemocnice Přerov má nový efektivnější objednávkový systém

24.6.2015

Rehabilitační oddělení Nemocnice Přerov, člena skupiny AGEL, aktuálně zavedlo nový systém v objednávání pacientů na léčebné procedury. Systém je především vstřícnější ke klientům s větším počtem předepsaných léčebných procedur, kterým nabízí úsporu času i komfortnější léčbu. Novinka totiž spočívá v zavedené plynulé návaznosti jednotlivých procedur.

„Nový systém v objednávání je zásadní změnou v kvalitě fungování rehabilitačního provozu. Díky zavedeným změnám nebudou pacienty trápit prodlevy mezi jednotlivými procedurami, budeme jim moci nabídnout plynulou léčbu bez čekání,“ říká vedoucí fyzioterapeutka rehabilitačního oddělení Nemocnice Přerov Bc. Jana Studeníková s tím, že objednávání se nyní týká každé jednotlivé procedury včetně elektroléčby a vodoléčby.

„Změnu ocení zejména pacienti, kteří absolvují větší počet procedur. Ti čekáním na chodbách trávili i desítky minut, což je díky novému systému minulostí,“ vysvětluje Jana Studeníková a dodává, že zodpovědnost je ale nyní i na straně pacientů, kteří musí dodržovat domluvené časové termíny léčby.

Časový harmonogram návštěv a rozpis procedur je v recepci oddělení stejně jako dříve určován dle návrhu lékaře, ale vždy po domluvě s pacientem dle jeho individuálních potřeb.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: