Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Nemocnice Přerov má za loňský rok na svém kontě 269 pochvalných dopisů

26.1.2016

Pacienti byli s Nemocnicí Přerov, která je členem skupiny AGEL, v roce 2015 spokojení. Důkazem je nejen 269 doručených pochvalných dopisů a vzkazů od pacientů, ale také třetí příčka v anketě spokojenosti pacientů Olomouckého kraje, kterou realizovala nezisková organizace HealthCare Institute.

Pacienti i rodinní příslušníci si v minulém roce v Nemocnici Přerov pochvalovali hlavně přístup, ochotu a vstřícnost personálu, kvalitu provedených zákroků a v neposlední řadě i nové vybavení na zrekonstruovaných odděleních. „Někteří pacienti berou kvalitu služeb jako samozřejmost, někteří nám napíší i pár děkovných řádků, které zdravotnický personál určitě vždy potěší. A občas se najdou dokonce i takoví, kteří přinesou kytici nebo dort, což se nám stalo právě v minulém roce,“ popisuje děkovné projevy pacientů Mgr. Vladimíra Vávrová, manažerka kvality Nemocnice Přerov.

Nejvíce pochval, a to konkrétně 35, dostala v loňském roce Léčebna dlouhodobě nemocných. Dalšími v pořadí pak byla oddělení chirurgie, ortopedie a také porodnicko-gynekologické oddělení, které si pochvalovalo celkem 23 pacientů a rodinných příslušníků.

„Velmi často si pacienti cenili přístupu a vysoké odbornosti lékařů ortopedicko-traumatologického oddělení a mnoho pacientek také konkrétně chválilo empatický přístup MUDr. Jana Nováka, chirurga specializujícího se na operace prsu. V poděkováních jsou ale citování i ostatní lékaři a ošetřující personál napříč všemi odděleními nemocnice,“ doplňuje Mgr. Vladimíra Vávrová.

K pochvalám nemocnice se pak hospitalizovaní pacienti připojili i v anonymní anketě spokojenosti, kterou realizovala nezisková organizace HealthCare Institute. V rámci Olomouckého kraje se Nemocnice Přerov umístila na třetí příčce.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: