Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Za dětskými pacienty Nemocnice Přerov dorazil Mikuláš s čerty a anděly

6.12.2016

Dětští pacienti v Nemocnici Přerov, která je členem skupiny AGEL, si užívají předvánočních aktivit plnými doušky. V úterý 6. prosince jim zpestřil pobyt v nemocnici Mikuláš v doprovodu čertů a andělů ze Střední zdravotnické školy Přerov. Nechyběly balíčky s drobnými dárečky, povídání básniček, ale také sliby ohledně polepšení malých rošťáků. Mikulášskou nadílkou však adventní program pro děti v nemocnici nekončí. Do Vánoc se mohou děti těšit ještě na čtení či klauniádu.

„Oslavy svátku svatého Mikuláše neodmyslitelně patří k předvánočnímu období, a děti se na ně těší podobně jako na Vánoce. Pokud tedy malí pacienti nemohou tento svátek oslavit mimo nemocnici, přichází za nimi náš Mikuláš s doprovodem tradičně přímo na oddělení,“ vysvětluje Bc. Jana Fialová, vrchní sestra dětského a novorozeneckého oddělení Nemocnice Přerov.

Mikulášská nadílka v nemocnici již pravidelně probíhá ve spolupráci s žáky Střední zdravotnické školy Přerov a pedagogy, kteří pracují na dětském oddělení. Cílem akce je přitom vždy zpříjemnit dětem pobyt v nemocnici a rozptýlit je od myšlenek na pobyt v nemocnici.

„Děti si nadílku i zábavný program velmi užily, a mnohé z nich opravdu viditelně ožily. Všem zúčastněným studentům patří velké díky za tyto akce, které v naší nemocnici pravidelně pořádají,“ uzavírá Fialová s tím, že adventní program pro děti nebyl mikulášskými nadílkami ještě zdaleka vyčerpán. V následujících týdnech čeká na děti například pravidelné adventní čtení pohádek nebo oblíbená klauniáda.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: