Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Nemocnice Přerov podpoří kampaň Movember preventivní akcí Den pro chlapy

27.11.2017

„I muži si zaslouží naši speciální pozornost“ – tak zní podtitul preventivní a osvětové akce Den pro chlapy Nemocnice Přerov, která proběhne v souvislosti s celosvětovou kampaní Movember. Tato kampaň se zaměřuje na prevenci onemocnění prostaty a stejně tomu bude i na akci Den pro chlapy, která proběhne ve čtvrtek 30. listopadu v Nemocnici Přerov. Zváni jsou muži všech věkových kategorií, a to i bez doporučení či objednávky.

Rakovinou prostaty trpí stále více mužů. V posledních patnácti letech se výskyt tohoto onemocnění v České republice téměř ztrojnásobil a aktuálně jde o nejčastější nádorové onemocnění mužů vůbec. Stěžejní pro úspěšnou léčbu tohoto onemocnění je přitom včasný záchyt, který je také cílem Dne pro chlapy v Nemocnici Přerov. Akce zahrne konkrétně možnost konzultací s urologem i ultrazvuková vyšetření prostaty, močového měchýře a ledvin.

„Obtíže spojené s intimními partiemi muži neradi konzultují i se svými nejbližšími, natož pak s lékařem. Věříme ale, že hromadná akce by mohla bariéru studu prolomit a přimět k vyšetření třeba ty, kteří zatím váhali,“ vysvětluje hlavní sestra Nemocnice Přerov Bc. Bronislava Budinová s tím, že zváni jsou jak muži pozorující v intimních partiích určité obtíže či změny, tak i ti, kteří se chtějí jen ujistit ohledně svého zdraví.

Preventivní akce Den pro chlapy proběhne v jídelně a zasedací místnosti Nemocnice Přerov ve čtvrtek 30. listopadu od 14 do 17 hodin. Zájemci mohu přicházet bez objednávky i žádanky kdykoliv v uvedeném čase.

 

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: