Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Zdravotnická skupina AGEL si připomíná Mezinárodní den lékařů

1.10.2020

Skupina AGEL, která je nejúspěšnějším soukromým poskytovatelem zdravotní péče ve střední Evropě, poblahopřeje svým lékařům k Mezinárodnímu dni lékařů. Ten si připomínáme 1. října a slaví se od roku 1984.

Skupina AGEL zaměstnává celkem 13,5 tisíce zaměstnanců, lékaři přitom tvoří bezmála čtvrtinu všech pracovníků. Na lékaře a jejich svátek vedení skupiny AGEL nezapomnělo a kromě gratulace jim jako poděkování byl předán i drobný dárek.

„Povolání lékaře je náročné a obdivuhodné zároveň. Právě dovednosti a znalosti lékařů často pomáhají zachraňovat lidské životy. Také proto si lékaři bezesporu svůj den zaslouží. A lékařům, kteří pracují ve zdravotnických zařízeních naší skupiny, bych chtěla za jejich profesní umění, každodenní nasazení při poskytování špičkové péči a také jejich empatii k pacientům moc poděkovat,“ uvedla Ing. Miroslava Sumková, členka představenstva společnosti AGEL a.s. zodpovídající za personální oblast.

V posledních měsících jsou to právě lékaři i zdravotní sestry, kteří se dostávají ještě více do povědomí laické veřejnosti, a to v souvislosti s pandemií koronaviru. Na nich záleží, aby pacientům poskytovali profesionální a vysoce odbornou péči i v této nelehké době. „Jsme velmi rádi, že díky obrovskému nasazení našich lékařů se dostává potřebné péče všem pacientům. Naši lékaři, jako vždy v podobně náročných situacích, dokazují, že se právě k těmto výzvám umějí postavit čelem,“ vyzdvihla Ing. Sumková.

Jak dále připomenula, skupina AGEL je vyhledávaným zaměstnavatelem, který nabízí lékařům odborný růst a prostředí pro kvalitní a odbornou profesionální péči. Zdravotnická zařízení skupiny AGEL disponují akreditovanými pracovišti pro vzdělávání lékařů i nelékařských zdravotnických pracovníků.

AGEL je nejúspěšnějším soukromým poskytovatelem zdravotní péče ve střední Evropě. Jen v České republice v současné době AGEL provozuje síť nemocnic, poliklinik, lékáren, laboratoří, distribuční společnosti a další specializovaná zdravotnická zařízení. Od roku 2006 působí AGEL také na Slovensku.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: