Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Lidé nakupují dárky pro své blízké také v přerovské nemocnici

16.12.2020

Vyšší zájem o dárkové poukazy ze strany široké veřejnosti zaznamenává letos rehabilitační oddělení Nemocnice AGEL Přerov. Důvodem je současná epidemiologická situace, kdy lidé nechtějí trávit zbytečně mnoho času v přeplněných obchodech. Možnost zakoupit si dárkový poukaz v nemocnici ještě před vánočními svátky mají lidé až do 23. prosince.

Rehabilitační oddělení nabízí širokou nabídku teplých a regeneračních procedur, které jsou ideální na regeneraci těla i mysli v těchto sychravých a studených dnech. „Dárkové poukazy jsou oblíbené hlavně mezi muži, kteří je kupují svým manželkám a přítelkyním. Zájem o ně mají i lidé, kteří je kupují svým rodičům nebo prarodičům jako dárek k Vánocům, narozeninám, či jiným příležitostem,“ říká primářka rehabilitačního oddělení MUDr. Jana Řezáčová.

Jednou z nejvyhledávanějších procedur v zimních měsících je masáž horkými lávovými kameny, což je jedna z nejlepších terapií na odstranění stresu a zároveň pomáhá při bolestech zad a kloubů. Masáže provádí zkušení maséři. „Naši zaměstnanci jsou odborníci, kteří se neustále vzdělávají ve svém oboru, mají tedy bohaté znalosti a zkušenosti, které vhodně uplatňují v péči o klienty. Tím zajišťujeme našim klientům kvalitní a bezpečné ošetření s možností konzultace případných potíží s našimi rehabilitačními lékaři,“ vysvětluje primářka Řezáčová.

Dárkové poukazy v hodnotě 500 a 1 000 korun je možné zakoupit osobně přímo na rehabilitaci, na pracovišti masáží.  Bližší informace o jednotlivých službách je možno získat na tel: 581 271 672. Platnost aktuálně prodávaných poukazů je od 1. 1. 2021 až do konce roku 2021, takže se lidé nemusí bát, že by obdarovaný neměl dostatek času na výběr vhodného termínu, nebo že by platnost voucheru propadla z důvodu mimořádných opatření. Přestože rehabilitační oddělení fungovalo v letošním roce v některých obdobích v omezeném režimu a rekondiční služby byly pozastaveny, byla délka platnosti dárkového poukazu automaticky prodloužená. „Nyní jsme zpět v plném provozu. Pouze skupinová cvičení budou zahájena až v novém roce 2021. Těšíme na všechny naše budoucí klienty a doufáme, že si u nás hezky odpočinou,“ dodává MUDr. Jana Řezáčová

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: