Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Parkování v Nemocnici AGEL Přerov je nově levnější

23.6.2022

V rámci zkvalitňování služeb pacientům Nemocnice AGEL Přerov zlevňuje parkování přímo v areálu nemocnice a nejohroženějším skupinám pacientů nabízí parkování blíže jejich cílovým ambulancím. Úsporu peněz poznají zejména ti, kteří přijeli na krátkou návštěvu ambulance či oddělení. Parkování za branami zdravotnického zařízení bude totiž nově na celou první hodinu zdarma. Nově navíc budou pacienti moci parkovat blíže pohotovosti nebo třeba porodnice.

„Potřebu parkování co nejblíže oddělením a ambulancím nejintenzivněji vnímáme u hůře mobilních osob, samozřejmě ale kratší cestu k lékaři uvítají i maminky s malými dětmi nebo lidé s bolestmi či úrazy,“ komentuje MUDr. Štefan Repovský, náměstek pro léčebně preventivní péči Nemocnice AGEL Přerov s tím, že především jim se nemocnice snaží aktuální úpravou parkovacího systému ulehčit.

První hodinu parkování zdarma mohou návštěvníci využívat již v těchto dnech. Za každou další hodinu pak zaplatí stejně jako v minulosti 20 korun. K parkování přitom mohou pacienti a návštěvníci využít jak loni vybudované parkoviště u budovy interny, tak nově například parkovací plochu u chirurgického urgentního příjmu, pohotovostní služby a pavilonu péče o matku a dítě.

„Tyto lokality byly vybrány cíleně s ohledem na cílovou skupinu lidí s akutními poraněními a maminky s dětmi či těhotné ženy. Parkovací místa, která zde využíval personál, byla nově uvolněna výhradně pacientům. Zaměstnancům jsme naopak vyhradili větší část parkoviště u budovy interny,“ popisuje MUDr. Repovský s tím, že změna by měla zajistit pacientům a návštěvníkům ještě komfortnější podmínky při čerpání zdravotnické péče.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: