Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 581 271 111
+420 725 797 148

O nemocnici

Nemocnice AGEL Přerov pořádá oblíbený Den otevřených dveří porodnice

18.4.2023

Prohlédnout si porodnici, seznámit se s personálem, ale také se zeptat na cokoliv ohledně porodu či péče o novorozence budou moci nastávající rodiče již tento týden v Nemocnici AGEL Přerov. Nemocnice pořádá tradiční Den otevřených dveří gynekologicko-porodnického oddělení, a to konkrétně ve čtvrtek 20. března od 13 do 17 hodin. Vstup na akci je bezplatný.

 „Po čase opět srdečně zveme všechny nastávající rodiče k nám do porodnice, aby si mohli osobně prohlédnout oddělení, porodní boxy, poporodní pokoje, seznámit se s personálem, ale třeba se i dozvědět řadu zajímavostí a praktických rad ohledně porodu,“ láká Bc. Lenka Látalová, staniční sestra gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice AGEL Přerov.

Program Dne otevřených dveří zahrne zejména prohlídku prostor ambulancí, porodnice i novorozeneckého oddělení, a také edukační část, během které budou zkušené porodní asistentky také odpovídat na zvídavé dotazy.

 „Nastávajícím rodičům prozradíme, jak poznat blížící se porod, co si vzít s sebou do porodnice, jaké služby lze v porodnici využít, jak probíhá standardní i operační porod, ale i to, co následuje po propuštění domů,“ dodává Bc. Lenka Látalová s tím, že v rámci akce zároveň bude moci každá z maminek využít i možnosti bezplatného 3D ultrazvukového vyšetření.

„Na všechny příchozí rodiče se už teď moc těšíme, osobní setkání je vždycky příjemné, a navíc budeme moci v klidu a s předstihem probrat cokoliv, co je zajímá,“ vysvětluje staniční sestra.

Den otevřených dveří gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice AGEL Přerov proběhne 20. dubna od 13 do 17 hodin, a to přímo na oddělení – v pavilonu CH. Zájemci mohou přicházet kdykoliv v tomto časovém rozmezí, a to i bez předchozí objednávky.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: